Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Stage: "Θα σας κόψουμε το ...μόριο !"

...

Θυμάστε εκείνο το παλιό
"Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ! Προσέχετε τα πορτοφόλια σας!" ;

Απείρου κάλλους εποχές, με Κοσκωτάδες, Κουτσόγιωργες, σκάνδαλα, καταχρήσεις, Δήμητρες, αστρολόγους και Βούλα Τουρλουμούση! Με την τελευταία δεν έχω τίποτα, αλλά με πείραξε το ...όνομα. Όσο να 'ναι τα επίθετα κάπως προϊδεάζουν και ολόκληρο το συνολάκι έδινε ένα λαϊκίστικο χαρακτήρα στο δημόσιο βίο και παρέπεμπε σε ατμόσφαιρα Βασιλείου της Αλβανίας επί Ζώγου του Α'...

Ε, λοιπόν τώρα πια τα πορτοφόλια του κόσμου είναι άδεια. Τα υψηλά εισοδήματα είναι καλά προστατευμένα με σεκιουριτάδες και κανείς δεν τολμάει να τα απειλήσει. Τι απέμεινε λοιπόν στην ταλαίπωρη γενιά των λίγων ευρώ;
Τους ξεγύμνωσαν τελείως και έμειναν με τα μόρια τους, ανδρικά και γυναικεία, στη φόρα...

Γι αυτό λοιπόν τώρα,

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ! Προσέχετε τα μόρια σας!"

...

Αν κατάλαβα καλά:

1. Το ΠΑΣΟΚ εθέσπισε τα stage που έκαναν χιλιάδες νέους, από ανάγκη, να αποδεχθούν εργασιακές συνθήκες σκλαβιάς.

2. Η Ν.Δ. από αυτά τα παιδιά μονιμοποίησε τα δικά της (είπαν του τρελού να... κ.τ.λ.) και μοριοδότησε τα υπόλοιπα (που τα περισσότερα, υποθέτω, δεν ήταν δικά της).

Αυτό το "μοριοδοτώ" πάλι, μου φέρνει στο μυαλό σεξουαλικές ύβρεις του τύπου

"Πάρε ένα μόριο"
"Στο μόριο μου σε γράφω"
"Το φάγαμε το μόριο"
"Την μοριοδοτ(σ)ήσαμε"

... Μόρια μπλε!...

3. Το ΠΑΣΟΚ έρχεται τώρα και αφήνει αυτά τα υπόλοιπα (που αφού δεν ήταν της Ν.Δ., μεγάλο μέρος τους ήταν δικά του) ξεκρέμαστα, αδικημένα (αφού τους αφαιρούνται κεκτημένα δικαιώματα) και ...ατιμασμένα!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΚΟΣ;;;

Τρείς το μόριο κλαίγανε και δυο μοριοδοτούσαν...


Τα stage έπρεπε να καταργηθούν, αυτό το ξέρουμε και συμφωνούμε όλοι. Την ιδέα όμως της αφαίρεσης των μορίων ποιος πανηλίθιος την κατέβασε; Τα άτομα αυτά δεν έκαναν κάτι παράνομο για να τιμωρηθούν, απλά έκαναν χρήση του δικαιώματος που τους παρείχε ο νόμος.

Αν κάποιοι χρησιμοποίησαν μέσο και πρέπει να τιμωρηθούν αναδρομικά γι αυτό, τότε πρέπει να απολυθεί αμέσως σχεδόν όλη η δημόσια διοίκηση!

Για να μη συμπεριλάβω και τους κανακάρηδες Κωστάκη και Γιωργάκη τις πρωθυπουργάρες μας που τελείως αξιοκρατικά αναρριχήθηκαν στο ανώτατο αξίωμα! Άντε τώρα! Μην τρελαθούμε κιόλας!

Εκτός και αν συνεχίζουν να μας κυβερνούν, όπως πάντα, άτομα χαμηλού νοητικού επιπέδου και μάλιστα - το χειρότερο - ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ!

Αν είναι έτσι, τότε τα κατάφεραν άλλη μια φορά:

Τους ...μοριοδοτήσανε για τα καλά!

…τους αδύναμους…

Να δείτε που θα ξαναδείρουν και τους συνταξιούχους…

...